De Kistenkoning

HMH-officeel-makers

De Kistenkoning

informatie

Bedrijf:De Kistenkoning
Plaats:Oosterwolde
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Badkamermeubels, Accessoires, Kisten
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

De Kistenkoning

Voor dit bedrijf begon het allemaal met de verkoop van kistjes op een studentenkamer in Groningen, wat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een veelzijdige webshop. Van fruitkisten en industriële producten tot aan complete woninginrichtingen: De Kistenkoning levert hoogwaardige maatwerk producten voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Dagelijks staat een team van negen mensen klaar om bestellingen naar tevredenheid te verwerken. Van product tot happy customer!  

Over Ramon Zeilstra

De passie van Ramon ligt bij duurzaamheid en het tegengaan van de “wegwerpmaatschappij” van producten. De Kistenkoning gelooft in upcycling: het omtoveren van oude en ‘onbruikbare’ materialen tot iets wat weer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen. “‘afval’ wat normaal gesproken bij het grof vuil wordt gezet, krijgt nu een nieuwe functie met een hogere duurzaamheid. Je bespaart  én je spaart het milieu.” Zo biedt De Kistenkoning mooie producten van hergebruikt materiaal als hout die niet alleen trendy en goed voor de portemonnee zijn, maar ook nog eens milieubewust.

“Onze kracht ligt in ons team en de mogelijkheden die we kunnen bieden voor zowel de particuliere als zakelijke markt: van maatwerk tot grote productie-opdrachten.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij De Kistenkoning terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onlangs afgeronde projecten