Eikentafelfabriek

HMH-officeel-makers

Eikentafelfabriek

Eikentafelfabriek informatie

Bedrijf:Eikentafelfabriek B.V.
Plaats:Purmerend
Specialisatie:Tafels
Levertijd:Binnen 30 dagen

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

Over Eikentafelfabriek

Zoek je net even iets anders voor je tafel(s)? Bij de Eikentafelfabriek zorgen echte vakmensen ervoor dat je verzekerd bent van een compleet uniek product. Begonnen als een familiebedrijf, gaan deze makers elke dag gemotiveerd en vol passie een stapje verder. In een eigen zagerij en lasfabriek maken zij ontwerpen en tekeningen om de persoonlijke wens van de klant te verwezenlijken. Een onderstel op maat, of een industriële look? Alles is mogelijk. Eikentafelfabriek kan unieke tafels maken in ieder gewenst formaat, type, vorm en ontwerp. 

Herman Runderkamp van Eikentafelfabriek

De passie voor hout komt bij Herman Runderkamp bij zijn schoonouders vandaan, die verantwoordelijk waren voor de eerste meubels van de Bart Smit: “Ik hield mij bezig met poppenkasten en tafeltjes voor kinderen. Toen ik daarmee stopte, bleek het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en heb ik het idee van meubels maken voortgezet.”

Hout vormt een mooi en bestendig natuurproduct. Een van de redenen dat een eiken kast van ‘grootmoeder’ historie én kwaliteit uitstraalt. Herman: “Het is een look en feel die tegenwoordig erg in trek is, mooie nieuw gemaakte producten met de uitstraling van toen.” Zo maakt Herman de mooiste meubels van oud hout. “Hout is en blijft een prachtig product om mee te werken!”

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onlangs afgeronde projecten