INHOUT

HMH-officeel-makers

INHOUT

informatie

Bedrijf:INHOUT
Plaats:Rolde
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Keuken, Wanden, Accessoires
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

INHOUT

INHOUT is een meubelmakerij dat inmiddels al 45 jaar bestaat. Het familiebedrijf vind je in Rolde, waar je niet alleen terecht kunt in hun showroom, maar ook in hun eigen werkplaats, waar de familie de kunst van het meubels en interieurs maken en repareren van bestaande meubels uitoefent.

Bij INHOUT is maatwerk de standaard, altijd met de focus op een hoge kwaliteit. INHOUT maakt meubels van elk houtsoort, zowel van massief hout als plaatmateriaal. Door een hoog niveau van creativiteit, vakmanschap en passie vind je bij INHOUT altijd meubels die passen bij specifieke wensen voor in huis of interieur.

Rianne Kaspers over INHOUT

“Als kinderen hebben wij thuis de passie voor dit oude ambacht met de paplepel ingegoten gekregen. Hout is een product waar je heel veel mee kunt, je kunt er ontzettend mooie dingen mee maken. We richten ons met INHOUT altijd op een hoger segment, een stukje exclusiviteit. Dit zie je ook terug in de ontwerpen. De technische uitdaging die dat biedt, trekt ons hier allemaal ontzettend aan. Zo zijn we samen elke dag bezig om mooie, functionele en kwalitatief hoogstaande producten neer te zetten.”

“Wij proberen altijd heel erg met de klant mee te denken. Mensen komen bij INHOUT met ideeën in hun hoofd, aan ons is het dan de uitdaging om die ideeën om te zetten in een mooi ontwerp én afgewerkt eindproduct.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij INHOUT terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onlangs afgeronde projecten