Steigerhoutpassie

HMH-officeel-makers

Steigerhoutpassie

informatie

Bedrijf:Steigerhoutpassie
Plaats:Rucphen
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Accessoires
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

stoel

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

Steigerhoutpassie

Steigerhoutpassie is al jarenlang een betrouwbare partner in de zakelijke en particuliere markt. Deze maker is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse unieke meubels van o.a. steigerhout en eikenhout. Bij Steigerhoutpassie staan service, kwaliteit en een nauwkeurige afwerking zeer hoog in het vaandel.

Ronald Snepvangers over Steigerhoutpassie

“Ik ben dit vak van meubelmaker gaan uitoefenen vanuit pure passie die maar bleef kriebelen. Wij maken zeer diverse (maatwerk)meubelen – die tevens te vinden zijn op onze webshop – voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Naast een aanbod qua meubelen bieden wij ook een ruime keuze aan wandplanken en andere populaire woondecoraties.

Alles wat wij op maat maken, maken we vanuit onze eigen werkplaats. Daarnaast beschikken we over een nieuwe showroom waar iedereen welkom is om de producten te bekijken én zelf het verschil te ervaren in kwaliteit, service en afwerking. Het mooiste aan iets maken van hout, is dat je letterlijk iets vanuit een wens en gedachte kunt omzetten in een product. Een speciaal gevoel visualiseren, daar doen we het voor. Daarnaast voegt hout altijd een bepaalde warmte en sfeer toe aan elke ruimte.”

“We leveren elk meubel of product netjes af, exact zoals we dat zelf graag zouden willen ontvangen. Onze slogan luidt ‘Zien is beleven, Voelen is ervaren’. We kunnen namelijk alles beweren, maar zodra een meubel van ons aanraakt, ervaar je de kwaliteit. Dat is uiteindelijk het beste bewijs dat je kunt leveren.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Steigerhoutpassie terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onlangs afgeronde projecten