WIERSMA

HMH-officeel-makers

Wiersma vloeren en meubels

Wiersma informatie

Bedrijf:Wiersma vloeren en meubels
Plaats:Emmeloord
Specialisatie:Vloeren, Meubels
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

trap-treden

Over Wiersma vloeren en meubels

Bij Wiersma doet men er alles aan om de beste dienstverlening te bieden en zo aan de verwachtingen van iedere klant te voldoen. Eerlijk advies en kwaliteit staan bij deze makers hoog in het vaandel. Op vakkundig wijze levert én onderhoudt Wiersma kwalitatief hoogwaardige -eiken- houten vloeren en tafels. Uniek en op maat gemaakt.

Jelle Wiersma van Wiersma vloeren en meubels

Jelle Wiersma kan –het werken met- hout wel dromen. “Mijn passie voor hout gaat ver terug, ik heb een echte historie van het leggen van vloeren en het maken van tafels.” Van simpel hout bewerken, tot het steeds meer uitbreiden van zijn creativiteit en het ontdekken van de mooiste houtsoorten: Jelle heeft inmiddels een echt ‘eiken hart’.

“Ik vind het gewoon heel erg leuk om unieke producten van hout te maken en daarin uit te blinken.” Deze producten komen dan terecht bij mensen die op zoek zijn naar unieke tafel, maar niet de juiste maat of uitvoering kunnen vinden. “Voor al onze tafels geldt dat de klant deze helemaal zelf kan samenstellen: van onderstel tot bovenblad, elk detail maken we geheel naar wens.”, aldus Jelle. Hier haalt deze maker dan ook veel persoonlijke voldoening uit. “De positieve reacties die het teweeg brengt wanneer je mensen samenbrengt met de mooiste, persoonlijke producten.. Dat is de reden dat ik dagelijks met heel veel plezier werk aan houten meubels!”

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onlangs afgeronde projecten