Woodchoice

HMH-officeel-makers

Woodchoice

informatie

Bedrijf:Woodchoice
Plaats:Stadskanaal
Specialisatie:Kasten, Tafels, Bedden, Badkamermeubels, Accessoires, TV Meubels,
Levertijd:Afhankelijk van drukte

Specialisatie

HMH-officeel-makers

stoel

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

accessoires

Woodchoice

Sebastiaan heeft het ambacht al als klein jongetje in zich: ‘van niets iets maken’ is zijn motto, en van het één kwam het ander. Al snel verplaatste deze werkzaamheden – en de oude machines – zich van ‘thuis’ en een klein schuurtje, naar een volwaardig bedrijf. Inmiddels runt Sebastiaan al drie jaar met zijn vrouw Woodchoice waar ze klanten voorzien van prachtige en persoonlijke houten meubels.

Over Woodchoice

Woodchoice onderscheidt zich met meubels die passen bij de wens van elke afzonderlijke klant. “Of je nu op zoek bent naar bijzondere afmetingen of bijpassende stalen frames, het kan hier allemaal!” Woodchoice fabriceert alles zelf van A tot Z,  er komt geen andere hand aan te pas. “Mijn vrouw en ik vinden persoonlijk contact heel belangrijk. We besteden liever een uur langer aan een klant zodat hij precies krijgt wat hij wil, dan dat we achteraf horen dat het tegenvalt.” Ondanks dat Woodchoice een bedrijf is dat hard groeit, houden ze dat persoonlijke contact graag in stand. “Wij zijn een echt familiebedrijf; die waarden, hartstocht en warmte willen we altijd behouden.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Woodchoice terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onlangs afgeronde projecten