Kom in contact

Tijdens de corona crisis

Bent je van plan om een bezoek te brengen aan onze houtloods?

Onze houtloods is gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. We vragen je om de regels van het RIVM te volgen bij uw bezoek aan ons. Behoort je tot een risicogroep of heb je verkoudheidsklachten? Dan vragen we je vriendelijk om je bezoek uit te stellen. Wij zorgen dat er een maximaal aantal personen tegelijk in de loods aanwezig is en onze medewerkers houden te allen tijden 1,5 meter afstand.

Kan ik ook hout bij jullie bestellen?
Jazeker! Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, dan zullen wij, gebaseerd op je telefonische aanwijzingen, het hout uitzoeken. Foto’s van het hout zullen wij per e-mail of per WhatsApp-bericht met je delen. Je kunt dan op basis van de foto’s uw bestelling bij ons plaatsen.

Kunnen jullie het hout ook bezorgen?
Jazeker! Al het door jouw bestelde hout kunnen wij bij thuis afleveren. Neem contact met ons op voor meer Informatie over onze bezorg mogelijkheden.

Adres

Vuurtorenweg 16c, 8531HJ Lemmer

Tel: 0514-593594

info@houtmethistorie.nl

Openingstijden Oud-houtloods

Maandag t/m vrijdag:
9:00 – 17:00
Zaterdag:
9:00 – 12:00

Tijdens openingstijden ben jij van harte welkom om langs te komen op onze locatie in Lemmer. Er is altijd iemand aanwezig die jou vakkundig advies kan geven over onze producten.