Blokwanden

De blokwanden hebben een prachtige uitstraling en zijn vaak decennia lang gebruikt in oude boerderijen.

Beknopte specificaties van Blokwanden

Houtsoort:Blokwanden
Afkomst:Alpen, Oost Europa
Status:Op voorraad

De blokwanden die wij verwerken tot halffabrikaten voor onze meubelmakers komen uit heel Europa. De blokwanden hebben een prachtige uitstraling en zijn vaak decennia lang gebruikt in oude boerderijen en gebouwen. De blokwanden bevatten een rijke historie en iedere plank heeft zijn eigen verhaal.

Herkomst van de blokwanden

Net als het barnwood halen wij ook de blokwanden voornamelijk uit de Alpenlanden. Daarnaast komt een deel van onze blokwanden ook uit Oost- Europese landen zoals Kroatië en Servië.

Bewerkingen van de blokwanden

Nadat wij de blokwanden gekeurd hebben in het land van herkomst, importeren wij ze naar Nederland. Vervolgens zorgen wij dat ze verwerkt worden tot halffabrikaat. Voor de verwerking van de blokwanden hanteren wij verschillende manieren. De meest voorkomende bewerkingen zijn schaven en borstelen.

Blokwanden kopen?

Ga of wil jij zelf aan de slag met onze blokwanden, dan kun je deze bij ons kopen. Download onze prijslijst of neem eenvoudig contact met ons op. Het is bij ons al mogelijk om één wagonplank te kopen. Maak jij zelf (op grote schaal) meubels van blokwanden? Bij een minimale afname van 25m2 blokwanden hanteren wij pakketprijzen.

Toepassingen van de blokwanden

De planken die wij uit de blokwanden halen, kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo maken onze gecertificeerde makers onder andere kasten, tafels en vloeren van de blokwanden. Daarnaast worden de planken ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld kasten en badkamermeubels te maken.

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

trap-treden

HMH-officeel-makers

accessoires

Blokwanden kopen?

Vraag een prijslijst aan en bestel eenvoudig online.

PRIJSLIJST OPVRAGEN

of bekijk de Blokwanden in onze houtloods