Blokwanden

Blokwanden

Beknopte specificaties van blokwanden

Houtsoort:Blokwanden
Afkomst:Alpen, Oost Europa
Bewerking:

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

trap-treden

HMH-officeel-makers

accessoires

Uitgebreide specificaties van blokwanden

De blokwanden die wij verwerken tot halffabrikaten voor onze meubelmakers komen uit heel Europa. De blokwanden hebben een prachtige uitstraling en zijn vaak decennia lang gebruikt in oude boerderijen en gebouwen. De blokwanden bevatten een rijke historie en iedere plank heeft zijn eigen verhaal.

Herkomst van de blokwanden

Net als het barnwood halen wij ook de blokwanden voornamelijk uit de Alpenlanden. Daarnaast komt een deel van onze blokwanden ook uit Oost- Europese landen zoals Kroatië en Servië.

Bewerkingen van de blokwanden

Nadat wij de blokwanden gekeurd hebben in het land van herkomst, importeren wij ze naar Nederland. Vervolgens zorgen wij dat ze verwerkt worden tot halffabrikaat. Voor de verwerking van de blokwanden hanteren wij verschillende manieren. De meest voorkomende bewerkingen zijn schaven en borstelen.

Toepassingen van de blokwanden

De planken die wij uit de blokwanden halen, kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo maken onze gecertificeerde makers onder andere kasten, tafels en vloeren van de blokwanden. Daarnaast worden de planken ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld kasten en badkamermeubels te maken.

Blokwanden kopen?

Ga of wil jij zelf aan de slag met onze blokwanden, dan kun je deze bij ons kopen. Download onze prijslijst of neem eenvoudig contact met ons op. Het is bij ons al mogelijk om één wagonplank te kopen. Maak jij zelf (op grote schaal) meubels van blokwanden? Bij een minimale afname van 25m2 blokwanden hanteren wij pakketprijzen.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Inspiratie

Laat je inspireren! Op deze pagina’s kun jij woninginspiratie opdoen. Let wel, het is woninginspiratie gericht op het gebruik van meubels van oud hout. Onze gecertificeerde meubelmakers maken de mooiste eindproducten van dit oude hout. Geïnspireerd geraakt? Kom dan eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou uit de buurt en kijk wat hij voor jou kan betekenen.

Social media