Vloeren

Beknopte specificaties van Vloeren

Houtsoort:Eiken
Afkomst:de Alpen, Oost-Europa
Bewerking:Geborsteld, geschaafd, geschuurd, gestopt

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

trap-treden

Uitgebreide specificaties van Vloeren

Ons hout is afkomstig van oude huizen en gebouwen in (Oost-)Europa. Hiervan hebben wij vloerdelen gemaakt die beschikken over een unieke uitstraling dankzij het jarenlange gebruik. Elk vloerdeel heeft een rijke historie en een eigen verhaal. Wij bieden de vloerdelen aan in twee varianten: inside en outside. Beide varianten zijn ook verlijmd op basis van berkenplex beschikbaar.

Inside

Inside vloerdelen zijn gemaakt van de binnenkant van eiken planken afkomstig van muren en vloeren van oude gebouwen. Door jarenlang gebruik stralen deze vloerdelen warmte en sfeer uit. Inside vloerdelen worden door ons geschuurd en gestopt, en voelen glad aan.

Onze inside-vloeren zijn niet alleen leverbaar als rechte vloerdelen, maar ook in de patronen visgraat en Hongaarse punt.

Outside

Outside vloerdelen geven elk interieur een unieke ruwe uitstraling. Deze vloerdelen zijn gemaakt van de buitenkant van eiken planken afkomstig van muren en vloeren van oude gebouwen. De outside vloerdelen worden geborsteld geleverd en beschikken hierdoor over een mooi reliëf.

Onze outside-vloeren zijn niet alleen leverbaar als rechte vloerdelen, maar ook in de patronen visgraat en Hongaarse punt.

Rechte vloerdelen verlijmd op basis van berkenplex

Onze outside en inside vloerdelen zijn ook beschikbaar als rechte vloerdelen verlijmd op basis van hoogwaardig berkenplex. Voorzien van veer en groef zijn deze rechte vloerdelen gemakkelijk te leggen. Een goede oplossing voor een stabiele vloer met een speciale uitstraling.

Mogelijke bewerking van Vloeren

Inside
Recht
Outside
Recht
Inside
visgraat
Outside
Visgraat
Inside
Hongaarse punt
Outside
Hongaarse punt
Inside
Rechte vloerdelen
Outside
Rechte vloerdelen

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Interieur inspiratie

Laat je inspireren! Op deze pagina’s kun jij woninginspiratie opdoen. Let wel, het is woninginspiratie gericht op het gebruik van meubels van oud hout. Onze gecertificeerde meubelmakers maken de mooiste eindproducten van dit oude hout. Geïnspireerd geraakt? Kom dan eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou uit de buurt en kijk wat hij voor jou kan betekenen.

Social media