Vloeren

Vloeren gemaakt van oude planken, afkomstig uit gebouwen en huizen

Beknopte specificaties van Vloeren

Houtsoort:Eiken
Afkomst:de Alpen, Oost-Europa
Bewerking:Geborsteld, geschaafd, geschuurd, gestopt
Status:Op voorraad

Verschillende varianten houten vloerdelen

Ons hout is afkomstig van oude huizen en gebouwen in (Oost-)Europa. Hiervan hebben wij vloerdelen gemaakt die beschikken over een unieke uitstraling dankzij het jarenlange gebruik. Elk vloerdeel heeft een rijke historie en een eigen verhaal. Wij bieden de vloerdelen aan in twee varianten: inside en outside. Beide varianten zijn ook verlijmd op basis van berkenplex beschikbaar.

Mogelijke bewerking van Vloeren

Inside
Recht
Outside
Recht
Inside
visgraat
Outside
Visgraat
Inside
Hongaarse punt
Outside
Hongaarse punt
Inside
Rechte vloerdelen
Outside
Rechte vloerdelen
Presentatie van oude eiken vloer visgraat geborsteld eiken outside

Inside

Inside vloerdelen zijn gemaakt van de binnenkant van eiken planken afkomstig van muren en vloeren van oude gebouwen. Door jarenlang gebruik stralen deze vloerdelen warmte en sfeer uit. Inside vloerdelen worden door ons geschuurd en gestopt, en voelen glad aan.

Onze inside-vloeren zijn niet alleen leverbaar als rechte vloerdelen, maar ook in de patronen visgraat en Hongaarse punt.

Outside

Outside vloerdelen geven elk interieur een unieke ruwe uitstraling. Deze vloerdelen zijn gemaakt van de buitenkant van eiken planken afkomstig van muren en vloeren van oude gebouwen. De outside vloerdelen worden geborsteld geleverd en beschikken hierdoor over een mooi reliëf.

Onze outside-vloeren zijn niet alleen leverbaar als rechte vloerdelen, maar ook in de patronen visgraat en Hongaarse punt.

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

vloer

HMH-officeel-makers

trap-treden

DUURZAAM OUD HOUT KOPEN

Eiken wagonplanken zijn een goede keuze als je duurzaam hout wilt kopen. Al het hout van Hout met Historie is voorzien van een certificaat. Zo weet je zeker dat jouw product duurzaam en van goede kwaliteit is.

Rechte vloerdelen verlijmd op basis van berkenplex

Onze outside en inside vloerdelen zijn ook beschikbaar als rechte vloerdelen verlijmd op basis van hoogwaardig berkenplex. Voorzien van veer en groef zijn deze rechte vloerdelen gemakkelijk te leggen. Een goede oplossing voor een stabiele vloer met een speciale uitstraling.

Proef de sfeer van oud hout!

Een loods vol unieke soorten hout. Oud eiken, de mooiste wagondelen, ruige balken en gebinten, prachtige wagondelen. Je vindt het in de oud houtloods in Lemmer. Kom langs en proef de sfeer van oud hout.
HOUTLOODS

Onze Prijslijst

Het assortiment oud hout dat je bij ons vindt, wordt regelmatig vernieuwd. Hout met Historie verkoopt unieke soorten hout. Wil je de actuele prijzen weten? Download dan onze prijslijst.
  • Vul je e-mailadres in en ontvang de prijslijst direct in je mail.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen