Panelen

Beknopte specificaties van Panelen

Houtsoort:Eiken
Afkomst:Alpen, Oost-Europa
Bewerking:Geschaafd, geborsteld, gestopt

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

Uitgebreide specificaties van Panelen

Onze panelen zijn gemaakt van oud eiken planken afkomstig van muren en vloeren uit oude gebouwen of wagons. Door decennia lang intensief gebruik zijn de panelen alleen maar mooier geworden en creëren ze een karaktervolle uitstraling voor ieder interieur. Zo zijn onze panelen ideaal te verwerken tot unieke meubels, zoals kasten en tafels, of binnen een volledig badkamer- of keukeninterieur. De panelen zijn tweezijdig beplakt met oud eiken op een basis van berkenplex. Dit voorkomt dat het hout gaat werken door bijvoorbeeld temperatuurschommelingen.

Wij kunnen de panelen leveren in verschillende varianten: inside, outside en wagondelen.

Inside

Inside panelen zijn gemaakt van de binnenkant van oud eiken planken en zijn wat lichter van kleur. De panelen zijn gestopt en geborsteld, en zijn tweezijdig verlijmd op een basis van berkenplex.

Outside

Outside panelen zijn gemaakt van de buitenkant van oud eiken planken en zijn donkerder van kleur. De panelen zijn gestopt en geborsteld, en zijn tweezijdig verlijmd op een basis van berkenplex.

Wagondelen

Onze panelen van wagondelen zijn afkomstig van vloerdelen in oude treinwagons. De panelen zijn geschaafd en tweezijdig beplakt op een basis van zwart MDF. Zowel de outside als de inside variant is mogelijk.

Mogelijke bewerking van Panelen

Paneel
inside
Paneel oud eiken
Paneel
outside
Paneel
wagondelen outside
Paneel
wagondelen inside

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Interieur inspiratie

Laat je inspireren! Op deze pagina’s kun jij woninginspiratie opdoen. Let wel, het is woninginspiratie gericht op het gebruik van meubels van oud hout. Onze gecertificeerde meubelmakers maken de mooiste eindproducten van dit oude hout. Geïnspireerd geraakt? Kom dan eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou uit de buurt en kijk wat hij voor jou kan betekenen.

Social media