Meerpalen

Wij hebben een grote voorraad meerpalen, deze halen wij uit heel Europa.

Beknopte specificaties van Meerpalen

Houtsoort:Tropisch hardhout
Afkomst:Europese havens
Bewerking:Geen
Status:Op voorraad

Hout met Historie heeft een grote voorraad meerpalen, deze halen wij uit heel Europa. Aan de meerpalen die wij verkopen hebben soms wel honderden tot duizenden boten gelegen.

Herkomst van de meerpalen

De meerpalen die bij ons binnenkomen halen wij uit heel Europa. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerpalen uit de Rotterdamse haven, maar ook uit Kroatische en Poolse havens. Iedere meerpaal is uniek en heeft zijn eigen uitstraling.

Meerpalen kopen?

Wil jij één of meerdere meerpalen kopen? Vraag dan eenvoudig onze prijslijst aan of kom neem contact op. Wij korten de meerpalen naar wens voor jou af.

Toepassingen van de meerpalen

De meerpalen worden meestal niet door ons bewerkt, wij ontdoen ze hooguit van vuil en spijkers en spuiten ze schoon met de hogedrukreiniger. Vaak is dat genoeg om de meerpalen al een tweede leven te geven. Zo worden ze vaak gebruikt als salontafels of sokkels. Daarnaast kunnen de meerpalen gebruikt worden als bouw- en constructiehout, sierbalken of puur decoratief. Benieuwd wat jij nog meer met onze meerpalen kunt doen? Kijk dan eens op één van onze inspiratie pagina’s.

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

accessoires

Meerpalen kopen?

Vraag een prijslijst aan en bestel eenvoudig online.

PRIJSLIJST OPVRAGEN

of bekijk de Meerpalen in onze houtloods