Meerpalen

Beknopte specificaties van meerpalen

Houtsoort:Tropisch hardhout
Afkomst:Europese havens
Bewerking:Geen

Geschikt voor:

HMH-officeel-makers

accessoires

Uitgebreide specificaties van meerpalen

Hout met Historie heeft een grote voorraad meerpalen, deze halen wij uit heel Europa. Aan de meerpalen die wij verkopen hebben soms wel honderden tot duizenden boten gelegen.

Herkomst van de meerpalen

De meerpalen die bij ons binnenkomen halen wij uit heel Europa. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerpalen uit de Rotterdamse haven, maar ook uit Kroatische en Poolse havens. Iedere meerpaal is uniek en heeft zijn eigen uitstraling.

Meerpalen kopen?

Wil jij één of meerdere meerpalen kopen? Vraag dan eenvoudig onze prijslijst aan of kom neem contact op. Wij korten de meerpalen naar wens voor jou af.

Toepassingen van de meerpalen

De meerpalen worden meestal niet door ons bewerkt, wij ontdoen ze hooguit van vuil en spijkers en spuiten ze schoon met de hogedrukreiniger. Vaak is dat genoeg om de meerpalen al een tweede leven te geven. Zo worden ze vaak gebruikt als salontafels of sokkels. Daarnaast kunnen de meerpalen gebruikt worden als bouw- en constructiehout, sierbalken of puur decoratief. Benieuwd wat jij nog meer met onze meerpalen kunt doen? Kijk dan eens op één van onze inspiratie pagina’s.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout. Bekijk hier waar
deze makers te vinden zijn.

Wie maakt
in

Interieur inspiratie

Laat je inspireren! Op deze pagina’s kun jij woninginspiratie opdoen. Let wel, het is woninginspiratie gericht op het gebruik van meubels van oud hout. Onze gecertificeerde meubelmakers maken de mooiste eindproducten van dit oude hout. Geïnspireerd geraakt? Kom dan eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou uit de buurt en kijk wat hij voor jou kan betekenen.

Social media