Duurzame en unieke houtproducten voor zakelijk gebruik

Groothandel in oud hout

In onze oud hout loods vind je prachtig en kwalitatief oud hout. Materialen voor grote projecten. Speciaal voor jou als aannemer, verkoper of meubelmaker. Of juist voor een kleinere klus, in je eigen huis bijvoorbeeld. 

Specialist in hout met een historie

Zoek je een houthandel die helemaal thuis is in duurzaam en oud bouwmateriaal? Bezoek ons in Lemmer en bekijk onze voorraad bijzondere houtproducten. Wij zijn gespecialiseerd in historisch hout met een verhaal. Mooi, duurzaam en van hoge kwaliteit. Wij leveren onder andere:

  • Wagonplanken
  • Oude balken en gebinten
  • Eiken barnwood
  • Panelen van oud hout
  • Meerpalen

Bekijk alle producten

Groothandel oud hout vrachtwagen bij bord hout met historie

Direct aan de slag met halffabrikaten

Wij importeren ons oude hout uit heel Europa. Dat verwerken wij vervolgens tot halffabrikaten, zodat jij het hout direct kunt gebruiken. Je hebt keuze tussen verschillende bewerkingen per product. Zo zijn er geschaafde wagonplanken, maar ook onbewerkte geborstelde. Gevonden wat je zocht? Dan zorgen we ook dat het hout voor jou op maat is afgekort.

Ook vloerdelen, panelen en wanden

Naast planken en balken, leveren we ook vloerdelen, houten wanden, traptreden en de ideale keukenpanelen. We denken met je mee over de verwerking en bieden passende oplossingen.

Bekijk de producten met eigen ogen in onze oud houtloods. We vertellen je er dan graag meer over.

Doe alvast inspiratie op

Snelle levering van grote partijen 

Onze producten zijn standaard op voorraad. Door continue toevoer van ons hout, kun je bij ons rekenen op snelle levering. Ook bij afname van grote partijen hout. Heb je bepaalde wensen? Dan denken we graag met je mee. Voor grote zakelijke projecten leveren we advies op maat. Bij Hout met Historie staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Levering per vrachtwagen in Europa

Wij leveren hout in heel Europa. Van vrachtwagens vol planken tot aan wat kleinere partijen balken. Het transport bespreken we van tevoren met je, evenals de bijbehorende kosten. Die zijn afhankelijk van het volume en de bestemming. 

 

Neem direct contact op

Meer weten of opzoek naar iets specifieks?

Vraag een prijslijst aan, bestel online of bekijk het hout in onze oud Houtloods.

Onderstaande bedrijven gebruiken Hout met Historie

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen