Oud hout voor meubelmakers

Oud hout voor meubelmakers

Als meubelmaker heb je oog voor detail én voor materialen. Hout is veelzijdig, het laat zich gemakkelijk bewerken. Bij Hout met Historie vind je een grote collectie oud hout. En ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Het mooiste hout voor meubels

Karakteristiek oud hout een tweede leven geven, dat is onze missie. Wij zoeken continu naar bijzonder hout. Planken van een oude wagon, robuuste balken uit een oude boerderij, eiken van een karakteristieke schuur in de Alpen. Hout met een verhaal én van goede kwaliteit. Hout waarmee je bijzondere meubels maakt die direct opvallen. 

Laat je inspireren

Groothandel oud hout vrachtwagen bij bord hout met historie

Direct aan de slag met halffabrikaten

Wij importeren onze producten uit heel Europa. Het oude hout verwerken wij tot halffabrikaten, zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Je hebt keuze uit verschillende bewerkingen per product. We adviseren je graag welke houtsoort en verwerking het beste past bij jouw opdracht. We zorgen er ook voor dat het hout voor jou op maat is afgekort.

Bekijk ons assortiment

Kies hout uit in de oud houtloods

In Lemmer staat onze oud houtloods, vol met verschillende soorten historisch hout. Bekijk met eigen ogen de producten. En neem eventueel je opdrachtgevers mee. Zo weet je zeker dat jij de mooiste planken voor jouw project uitkiest. Ben je niet in de gelegenheid langs te komen? We kunnen door telefonisch overleg of videobellen gepast hout voor je uitkiezen.

Heb je vragen?

 

Neem contact met ons op

Presentatie van twee keukenblokken van oude eiken wagondelen met eiken balken en grijs keukenblad

Meer weten of op zoek naar iets specifieks?

Vraag een prijslijst aan, bestel online of bekijk het hout in onze oud Houtloods.

Onderstaande bedrijven gebruiken Hout met Historie

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 447 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

447 beoordelingen