Oud hout voor interieurbouwers

Interieurbouwer

Als interieurbouwer kijk je goed naar welke materialen je kunt combineren. Het voordeel van hout is dat het goed past bij staal, aluminium, glas en andere materialen. Het is tastbaar, warm en het voelt al snel vertrouwd. 

Het mooiste hout voor ieder interieur

Uniek oud hout een tweede leven geven, dat is onze missie. Wij zoeken continu naar bijzonder hout. Planken van een oude wagon, robuuste balken uit een oude boerderij, eiken van een karakteristieke schuur in de Alpen. Hout met een verhaal én van goede kwaliteit. Hout dat direct opvalt in -en bijzonder goed past bij- ieder interieur.

Bekijk ons assortiment

Groothandel oud hout vrachtwagen bij bord hout met historie

Direct aan de slag met halffabrikaten

Onze producten komen uit heel Europa. Zodra we het binnenkrijgen, verwerken we het oude hout tot halffabrikaten. Je vindt in ons assortiment prachtige planken en balken. En ook houten vloeren, wanden en trappen. We adviseren je graag over welk hout en welke verwerking past bij je opdracht. We zorgen ervoor dat alles voor jou op maat is afgekort. Zo kun je direct met jouw hout aan de slag.

Lees meer over projecten

Kies hout uit in de oud houtloods

In Lemmer staat onze oud houtloods, vol met verschillende soorten historisch hout. Bekijk met eigen ogen de producten. En neem eventueel je opdrachtgevers mee. Zo weet je zeker dat jij de mooiste planken voor jouw project uitkiest. 

Ben je niet in de gelegenheid langs te komen, maar wel geïnteresseerd in oud hout waarmee je onderscheid maakt? Ook door (video)bellen kunnen we samen op zoek naar gepast hout.

Heb je vragen?

 

Neem contact met ons op

Presentatie verschillende geschaafde wagonplanken in de oud houtloods

Meer weten of opzoek naar iets specifieks?

Vraag een prijslijst aan, bestel online of bekijk het hout in onze oud Houtloods.

Onderstaande bedrijven gebruiken Hout met Historie

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen