Accessoires

Accessoires van oud hout

Naast de meubels, wanden en vloeren van oud hout, maken onze gecertificeerde meubelmakers ook veel accessoires van gebruikt hout. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende producten:

  • Kapstokken
  • Vensterbanken
  • Muurplanken
  • Decoratieve items
Inspiratie

Herkomst van oud hout

De accessoires van oud hout worden gemaakt van hout dat door heel Europa verzameld wordt. Dit oude hout heeft al een heel leven achter de rug. Zo halen wij barnwood uit Alpenlanden als Oostenrijk en Zwitserland, wagonplanken uit Kroatië en Polen en spoorbielzen uit Frankrijk en Italië.

Interieur inspiratie; accessoires van oud hout

Hierboven een greep uit de accessoires van oud hout die onze meubelmakers kunnen maken. Bekijk snel of er een meubelmaker bij jou in de buurt zit. Koop jij een accessoire van gebruikt hout bij een aangesloten meubelmaker, dan heb je altijd de garantie dat deze gemaakt is van gebruikt hout.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei Europese havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen