Vloeren

Vloer van oud hout

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Heb je dan wel eens gedacht aan een vloer van oud hout? Oude planken die al een leven achter de rug hebben, geven jouw vloer een robuuste uitstraling. Het oude hout dat onze gecertificeerde meubelmakers gebruiken komt uit heel Europa.

Inspiratie

Herkomst van ons oude hout

De vloerdelen die onze meubelmakers vervaardigen, worden gemaakt van hout dat al voor andere doeleinden is gebruikt. Zo halen wij bijvoorbeeld barnwood uit Oostenrijk, wagonplanken uit Polen en meerpalen uit onze eigen Rotterdamse Haven. Dit oude hout verwerken wij tot bruikbare halffabrikaten voor de makers. Zij kunnen vervolgens van het oude hout de mooiste vloeren of vloerdelen maken. Een vloer van gebruikt hout is authentiek. Voor een vloer van oud hout kunnen onze meubelmakers de volgende producten gebruiken:

  • Barnwood
  • Wagonplanken
  • Oude vloerdelen
  • Bielzen

Interieur inspiratie; vloerdelen van oud hout

Laat je hieronder inspireren voor een nieuwe vloer van gebruikt hout. De vloeren hieronder hebben onze makers gemaakt voor hun klanten. Een vloer van bijvoorbeeld oude wagonplanken geeft karakter aan jouw woning; elke plank heeft zijn eigen verhaal. Wil jij het net even anders dan op onze inspiratie foto’s? Dat kan. Kom via onze website eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou in de regio. Als jij via ons een vloer van oud hout laat maken door één van de gecertificeerde meubelmakers, dan geven wij jou de garantie dat jouw nieuwe vloer gemaakt is van authentiek oud hout. Daarnaast wordt ons hout altijd geleverd met een echtheidscertificaat. Voor meer interieur inspiratie kunt u ons ook volgen op Pinterest en/of Instagram.

 

Naast vloeren van gebruikt hout kunt u bijvoorbeeld ook kasten, deuren of tafels van oud hout laten maken.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen