Tafels

Tafels van oud hout

Ben jij op zoek naar een robuuste tafel van oud hout? Dan ben je bij Hout met Historie aan het juiste adres. Onze gecertificeerde meubelmakers maken de mooiste tafels van gebruikt hout.

Een tafel van gebruikt hout geeft u de mogelijkheid om een uniek meubelstuk aan jouw interieur toe te voegen. Daarnaast heeft een oud houten tafel een duurzaam karakter omdat er geen nieuwe bomen voor gekapt hoeven te worden. De verschillende soorten tafels die onze meubelmakers voor jou kunnen maken zijn:

  • Keukentafel van oud hout
  • Salontafel van oud hout
  • Bijzettafels van oud hout
  • Statafels van oud hout
Inspiratie

Herkomst van oud hout

Het oude hout waar de tafels van gemaakt worden halen wij uit heel Europa. Van barnwoord uit Kroatië tot meerpalen uit de Rotterdamse haven en van gebruikte bielzen uit Noord Zwitserland tot wagonplanken uit Polen. Onze meubelmakers gebruiken altijd hout dat al een leven achter zich heeft. Het gebruikte hout dat zij gebruiken voor de tafels wordt voornamelijk gemaakt van oude wagonplanken uit Oost Europa. Deze wagonplanken komen bij ons binnen en wij verwerken het vervolgens tot bruikbare planken voor onze meubelmakers.

Interieur inspiratie; Tafels van oud hout

Laat je hierboven inspireren door de tafels van oud hout die onze gecertificeerde meubelmakers al gemaakt hebben voor hun klanten. Natuurlijk kun je ook met meubelmakers in gesprek gaan. Zij zullen, binnen de mogelijkheden, jouw wensen met betrekking tot een tafel van gebruikt hout zo goed mogelijk invullen. De meubelmakers die zich bij ons aangesloten hebben, zitten door heel het land en zo is er altijd één bij jou in de buurt. Laat je jouw oud houten tafel maken door één van onze meubelmakers, dan heb je de garantie dat uw nieuwe tafel gemaakt is van gebruikt hout.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen