Kasten

Kast van oud hout

Wil jij een unieke kast van oud hout? Dan ben je bij Hout met Historie aan het juiste adres. Wij leveren oud hout aan gecertificeerde meubelmakers in heel Nederland. Deze meubelmakers verwerken onze halffabrikaten tot de mooiste eindproducten, waaronder kasten.

Onze meubelmakers zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van de volgende kasten:

  • Ladekasten
  • Nachtkast van oud hout
  • Boekenkast
  • Vitrinekast
Inspiratie

Herkomst van ons oude hout

Oud hout met een verhaal, elke kast heeft hierdoor een unieke uitstraling en gevoel. Ons oude hout halen wij uit alle hoeken van Europa. Van meerpalen uit de haven van Rotterdam tot Barnwood uit de Oostenrijkse Alpen en van oude wagonplanken uit Zuid Kroatië tot gebruikte bielzen van een Frans spoor. Ons hout heeft altijd een verhaal. Het oude hout dat gebruikt wordt voor de unieke kasten wordt door ons verwerkt tot de mooiste planken, zodat onze meubelmakers er de mooiste kasten van kunnen maken.

Interieur inspiratie; Een kast van oud hout

Heb je inspiratie nodig voor een nieuwe kast van oud hout? Laat je hieronder inspireren door de kasten van gebruikt hout die onze meubelmakers voor hun klanten gemaakt hebben. Het is uiteraard ook mogelijk om met de aangesloten meubelmakers in gesprek te gaan en jouw wensen met betrekking tot een kast van gebruikt hout te bespreken. Meubelmakers door heel Nederland hebben zich bij ons aangesloten, dit betekent dat er altijd een gecertificeerde meubelmaker bij jou in de regio zit. Jouw kast van gebruikt hout is dus binnen handbereik! Laat je jouw nieuwe kast door één van onze meubelmakers maken, dan heb je altijd de garantie dat de kast gemaakt wordt van gebruikt hout. Voor meer interieur inspiratie kun je ons ook volgen op Pinterest en/of Instagram.

 

Naast kasten van gebruikt hout kun je bijvoorbeeld ook tafels, deuren of accessoires van oud hout laten maken.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Oud Hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 447 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

447 beoordelingen