Deuren

Deuren van oud hout

Het hebben van een houten deur in je woning is tegenwoordig niet meer uniek, maar het hebben van een houten deur met een verhaal erachter wél. Onze gecertificeerde makers verkopen deuren van gebruikt hout. Afgeschreven door de vorige eigenaar, heeft het hout al een heel leven achter de rug. Wij reizen heel Europa door op zoek naar hout dat geschikt is voor ondere andere deuren. Onze gecertificeerde meubelmakers vervaardigen onder andere deuren van het volgende hout:

  • Spoorbielzen
  • Wagonplanken
  • Barnwood
Inspiratie

Herkomst van het oude hout

Door de robuuste look geeft een deur van bijvoorbeeld barnwood veel karakter aan jouw woning. Het barnwood halen wij voornamelijk uit Alpenlanden zoals Oostenrijk en Zwitserland. Kies je ervoor om jouw deur van oud hout te laten maken van oude wagonplanken, dan zijn deze vaak afkomstig van oude goederentreinen uit Kroatië, Polen, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast is het ook nog mogelijk om jouw nieuwe deur te laten maken van spoorbielzen; deze importeren wij ook vaak uit de hierboven benoemde landen.

Interieur inspiratie; deur van oud hout

Wil jij graag een deur met een verhaal? Laat je hierboven inspireren door deuren van oud hout die onze gecertificeerde meubelmakers voor jou kunnen maken. Kom via ons eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou in de buurt. Staat er geen deur tussen die je mooi vindt? Ga dan in gesprek met een meubelmaker en vraag naar een deur op maat.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei Europese havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen