Wanden

Wanden van oud hout

Houten wanden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Wil jij ook een houten wand in jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken oud hout en leveren bruikbare planken die ideaal zijn voor wanden. Onze gecertificeerde meubelmakers hebben veel ervaring met het maken van wanden van oud hout. Het hout dat zij gebruiken voor de wanden is gemaakt van:

  • Barnwood
  • Blokwanden
  • Wagonplanken
  • Bielzen
Inspiratie

Herkomst van ons oude hout

Wij halen het oude hout waar de wanden van gemaakt worden uit heel Europa. Van meerpalen uit een Kroatische haven tot barnwood uit de Oostenrijkse Alpen, en van wagonplanken van een Poolse goederenwagon tot bielzen uit Noord-Italie. Onze meubelmakers gebruiken altijd hout met een verhaal, iedere plank is uniek. Het gebruikte hout voor de wanden verwerken wij eerst tot halffabrikaat, zodat de meubelmakers hier goed mee uit de voeten kunnen.

Interieur inspiratie; wanden van oud hout

Een duurzame oplossing voor jouw nieuwe wand. Laat je hierboven inspireren door de houten wanden die onze gecertificeerde meubelmakers voor hun klanten gemaakt hebben. Staat jouw wens er niet tussen? Kom dan eenvoudig in contact met een meubelmaker bij jou in de regio en ga in gesprek om jouw wensen te bespreken. Als jij jouw wand van oud hout laat maken door één van de aangesloten meubelmakers, dan heb je de garantie dat het om authentiek oud hout gaat. Wij leveren ons oude hout altijd met een echtheidscertificaat. Voor meer interieur inspiratie kun je ons ook volgen op Pinterest en/of Instagram.

 Naast wanden van gebruikt hout kun je bijvoorbeeld ook kasten, deuren, of tafels van oud hout (laten) maken.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons Oude Hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 447 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

447 beoordelingen