Barn9

HMH-officeel-makers

Barn9

Barn9 informatie

Bedrijf:Barn9
Plaats: Leidschendam
Specialisatie:Tafels, TV Meubels, Badkamermeubels
Levertijd:Afhankelijk per product

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

Barn9 Woodconcepts

Dit jonge bedrijf maakt vanuit de werkplaats/showroom in een oude, gerestaureerde boerderijschuur (‘barn’) met veel creativiteit eikenhouten meubels. Barn 9 ontwerpt en fabriceert tafels en accessoires met een industriële look en feel. Elk product wordt met de hand vervaardigd en op maat gemaakt: de houtsoort en afmetingen kunnen op alle wensen worden afgestemd.  

Over Mike Out

Mike kwam in het vak terecht vanuit een voorliefde voor het werken met zijn handen en een opleiding tot meubelmaker. Uiteindelijk begon hij voor zichzelf. Bij Barn 9 zijn mensen meer dan welkom om een kijkje te nemen in de werkplaats en samen met Mike alle mogelijkheden door te nemen. “Ik kijk altijd naar wat de voorkeur van iemand is, het samenspel met de klant is erg belangrijk.” Barn 9 is niet alleen gespecialiseerd in tafels op maat, maar ook onder andere in schuifdeuren, badkamer- en tv-meubels. “Het mooie van maatwerk is de enthousiaste reactie van de klant wanneer het af is. Dat is prachtig en ook de kern van mijn passie: werken met oude materialen en van ‘niks’ mooie producten maken!”

 

Een paar jaar geleden kwam ik bij Hout met Historie terecht en eigenlijk voelde ik meteen een klik met deze leverancier. Ze beschikken over een mooie voorraad goede planken waarvoor ik met liefde wat afstand overbrug! Ik ben vrij kieskeurig en deze mannen denken mee en helpen bij het uitzoeken. Een top service.”

Neem vrijblijvend contact op.

Door het formulier hieronder in te vullen, komen jouw gegevens bij Barn9 terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onlangs afgeronde projecten