Jelle Wobbes

HMH-officeel-makers

Jelle Wobbes Jachtbetimmering

Jelle Wobbes informatie

Bedrijf:Jelle Wobbes
Plaats:Wergea
Specialisatie:Meubels, wanden
Levertijd:Afhankelijk per product

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

Jelle Wobbes Jachtbetimmering

Dit traditionele jachtbetimmeringsbedrijf combineert de modernste technieken en materialen met het oude timmerambacht. Dankzij diverse specialismes en veel ervaring kan Jelle Wobbes bijna elke klus aan; hoe groot of uitdagend ook.

Over Jelle Wobbes

Jelle is al van jongs af aan met hout bezig. “Hout vormt een warm product. In tegenstelling tot bijvoorbeeld koud staal wat een veel mindere fijne geur heeft!” Jelle vindt het hout nog elke dag een fantastisch materiaal om te verwerken tot mooie natuurproducten. Na jarenlang slechts actief te zijn geweest in de – van oorsprong hout georiënteerde – jachtbouw, heeft Jelle zich nu ook gespecialiseerd in het maken van meubels.

 

“Toevallig kende ik Wietze al via de jachtbouw. Toen ik een van mijn klanten vroeg naar een meubel van hout, gemaakt van oude wagondelen met een rijke historie, kwam ik vanzelfsprekend weer bij Wietze terecht. Ik vind het hartstikke leuk om van dit netwerk aan makers deel uit te maken! Het is een fantastische stap van twee leuke mannen met heel veel verstand van hout en de producten die je ervan kunt maken.” 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen, komen jouw gegevens bij Jelle Wobbes Jachtbetimmering terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onlangs afgeronde projecten