Joku trading

HMH-officeel-makers

Joku Trading

informatie

Bedrijf:Joku Trading
Plaats:Fleringen
Specialisatie:Tafels, Deuren, Kasten, TV Meubels
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

deuren

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

Joku Trading

Joku Trading staat voor mooie oplossingen op maat van (massief) hout, voor binnen én buiten. Ontstaan vanuit het fundament van een houtzagerij, ontzorgt Joku Trading door tijd vrij te maken voor klanten die op zoek zijn naar houten meubels en overkappingen.

Over Jort Kuipers

Jort kwam onder andere vanuit zijn studie technische bedrijfskunde in aanraking met de houtzagerij die later het fundament van Joku Trading zou vormen. “Ik dacht vrijwel meteen, dit is iets om in te investeren en door te ontwikkelen!” Inmiddels is Jort als aanvulling op de houtzagerij zijn eigen bedrijf begonnen, waar hij nu al een half jaar klanten helpt aan meubels en overkappingen van robuust (hout)materiaal zoals eiken. Hierbij wordt altijd het circulaire gedachtegoed in ‘t achterhoofd gehouden. “Ik word er echt door geprikkeld om samen met de klant te kunnen bedenken, creëren en uiteindelijk: te realiseren. Bij vragen als ‘hoe gaan we dit aanpakken, wat zijn de mogelijkheden’ en ‘hoe komt dit uit qua kosten’, leveren wij nét dat beetje extra door middel van een uitgebreid advies.”

“Joku Trading biedt echte vakmensen met oog voor circulair meubilair, voor buiten en binnen. We zijn gericht op de markt van de toekomst en alle eisen die daaruit voortvloeien; zowel particulier als zakelijk.”

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Joku Trading terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
   Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Onlangs afgeronde projecten

  Klanten beoordelen Hout met historie met een

  4.9/5 447 beoordelingen

  Onze klanten geven ons een

  4.9/5

  447 beoordelingen