Meesters in Hout

HMH-officeel-makers

Meesters in Hout

informatie

Bedrijf:Meesters in Hout
Plaats:Middelburg
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Keuken, Wanden, Accessoires
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

wand

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

Meestersinhout

Meestersinhout staat voor creativiteit en vakmanschap. Bij deze meubelmakers vind je in alles het klassieke ambacht terug, uitgevoerd met duurzame materialen door echte vakmensen. Ramon Bimmel startte het bedrijf in 2004 en de afgelopen drie jaar is Meestersinhout samen met een nieuwe compagnon aardig gegroeid. Deze groei zie je terug in het  machinepark, personeel – inmiddels zijn ze met zeven personen -, werk en projecten. De projecten zijn zowel zakelijke (horeca, winkels, kantoren) als particulier (keukens, badkamermeubels, kasten etc.) van aard. Zakelijk of particulier, overal komt het hout zoveel mogelijk in terug. Deze Meesters zijn niet bang om de grenzen van de geijkte interieurwetten over te gaan en eigentijdse, eigenwijze materialen toe te passen in interieurs en projecten. Zónder het ambacht en de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Ramon Bimmel | Meesters in Hout

“Van jongs af aan heb ik met hout gewerkt. Het grootste deel van mijn jeugd woonde ik bij mijn opa die scheepsbouwer was. Daar is de liefde voor het werken met hout ontstaan. Wat begon als het bouwen van een vogelhuisje van hout, is uiteindelijk uitgegroeid tot Meestersinhout!

We willen ons onderscheiden door echt als vakmensen met het materiaal om te gaan en overal waar mogelijk (massief) hout toe te voegen. We stellen zeer hoge eisen aan de mate en manier van afwerking; mensen verwachten namelijk wel echt iets. En dat ‘iets’ kunnen wij leveren, we nemen de tijd en steken veel aandacht in het bereiken van de perfecte uitstraling en hoge kwaliteit van een eindproduct. Maar daar houdt het niet op, ook de nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Onze zorg stopt namelijk niet bij het (op)leveren van een product of meubel. Als er achteraf nog iets is, vinden we het heel belangrijk om ook dan voor de klant klaar te staan. Kortom, wij zorgen altijd voor een eerlijk advies en de verwezenlijking van alle wensen: voor, tijdens en na het (meubel)maakproces.

“Bij Meestersinhout blijven we ons continu ontwikkelen. Zo hebben we onlangs geïnvesteerd in een nieuwe machine om het hout computergestuurd te kunnen frezen. Zo zijn we weer een stap verder in een efficiënte, hoogstaande afwerking. Deze voortdurende ontwikkeling is het mooie aan dit bedrijf, op deze manier proberen we ons te onderscheiden in het ambacht en altijd nadruk te leggen op de juiste accenten.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Meestersinhout terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onlangs afgeronde projecten