ROEG HOLT

HMH-officeel-makers

ROEG HOLT

informatie

Bedrijf:ROEG HOLT
Plaats:Groningen
Specialisatie:Kasten en tafels
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

ROEG HOLT

ROEG HOLT in Groningen ontstond 18 jaar geleden vanuit het enthousiast en liefdevol werken met steigerhout. Dit groeide steeds meer uit naar een breder assortiment aan bijzondere (hergebruikte) houtsoorten. Inmiddels staat de unieke werkplaatswinkel in Groningen vol met de mooiste tafels en tafelbladen, van hout als eikenhout, Iepenhout of azobe. In deze werkplaats en winkel vind je diverse tafels in een warme sfeer van vintage, industrieel en kunst.

Over Gert Valkema

Meubelmaker Gert heeft altijd al interesse gehad in het maken van dingen. Dit kwam pas echt goed uit de verf als eigenaar van klusbedrijf, waar Gert als experiment eens een bankje van steigerhout maakte. Deze viel echter zo goed in de smaak dat hij binnen no-time werd verkocht. Sindsdien is Gert nooit meer gestopt met het maken van meubels. “Ik ga voor mooi materiaal, altijd met hergebruik in mijn achterhoofd.” Zijn tafels en tafelbladen staan dan ook bekend om de mooie houtsoorten; vaak hergebruikt hout of hout met een bijzonder verhaal. “Ik heb bijvoorbeeld veel hout gehad van plekken als het Noorderplantsoen, of een oude houtzagerij.” De combinatie hout en staal vind je ook terug bij ROEG HOLT: “Ik bied losse, op maat gemaakte stalen frame’s. Sowieso probeer ik weg te blijven van geijkte ontwerpen; hier vind je afwijkende materiaalsoorten en eigen design, afgewerkt op hoog niveau.”

“Nadat de mannen van Hout met Historie mij benaderden als maker, kwamen ze langs voor een eerste gesprek en het bekijken van mijn materiaal. Het klikte direct, ze zijn bijzonder sympathiek. Bij hen is alles altijd strak, netjes en overzichtelijk geregeld. De passie die ze uitstralen, daar kan ik mij goed in vinden.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij ROEG HOLT terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
   Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Onlangs afgeronde projecten

  Klanten beoordelen Hout met historie met een

  4.9/5 447 beoordelingen

  Onze klanten geven ons een

  4.9/5

  447 beoordelingen