Verkerke Living

HMH-officeel-makers

Verkerke Living

informatie

Bedrijf:Verkerke Living
Plaats:Sint-Maartensdijk
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Badkamermeubels, Accessoires
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

Verkerke Living

Verkerke Living is een gepassioneerd meubelmakersbedrijf dat volledige aandacht schenkt aan de klant via eerlijk vakmanschap. 10 jaar geleden begon Kees Verkerke met het werken met steigerhout; inmiddels heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar een expertise op het gebied van oud hout voor een mooie doorleefde look van meubels en interieur. Bij Verkerke Living wordt er altijd meegedacht met de klant, op die manier worden de beste maatwerkoplossingen gecreëerd.

Kees Verkerke over Verkerke Living

“Als klein mannetje kwam ik thuis van lagere school en ging ik vaak direct door naar de schuur van mijn vader. Hij bewaarde hier altijd verschillende stukken hout die hij tussen de balken in de schuur stak. En daar maakte ik dan weer bootjes van! Deze passie voor het werken met hout is nooit meer verdwenen en uiteindelijk heb ik er mijn werk van mogen maken. Werken vanuit je passie, dat kan ik iedereen aanraden. Verkerke Living is uitgegroeid van schuur naar een loods van 600 vierkante meter met een werkplaats en showroom. Als leermeester ontvang ik hier ook regelmatig gepassioneerde, enthousiaste leerlingen.

Ik probeer altijd precies het gevoel van de klant te vatten in een eindproduct. Ik zit regelmatig met een klant om tafel om zijn of haar specifieke wensen door te nemen: Welke smaak heeft de klant? Wat is technisch haalbaar? Alles moet kloppen. Komt iemand bijvoorbeeld met de vraag naar een maatwerk kast, brengen we samen eerst in kaart welke –oude- houtsoort(en) we gaan gebruiken, welke functionaliteit de kast moet hebben en welke styling de voorkeur geniet. Van schetsen tot uiteindelijke uitvoering, alles gaat geheel in samenspraak.”

Ik vind het geweldig om met de klant mee te denken over de complete invulling van een meubelontwerp. Als dan alles op de juiste manier samenkomt en klikt, weet je dat je iemand met een goed gevoel hebt kunnen helpen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Verkerke Living terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
   Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Onlangs afgeronde projecten
  verkerke living tafel
  verkerke living tafel
  verkerke living sfeer