Westra interieur

HMH-officeel-makers

Westra interieur

Westra-Interieur BV informatie

Bedrijf:Westra-interieur BV
Plaats:Bergum
Specialisatie:Tafels, Kasten,
Levertijd:2 - 12 weken

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

tv-meubel

Artisew

Dit hechte Friese familiebedrijf vormt een meubelmerk dat zich toespitst op het ontwerpen en produceren van tafels of kasten die bijzondere vormen hebben en pure aandacht creëren voor de constructie. Artisew is momenteel de grootste meubelmaker in het noorden met een groot aanbod en vele mogelijkheden op het gebied van massief hout. De makers houden altijd rekening met de specifieke voorkeur van de klant, waarna zij het product op maat en op basis van een eigen specifieke ontwerp vervaardigen. Bij Artisew vindt u dus – geen standaard – maatwerk; Artisew staat voor unieke producten waar een eigen geschiedenis, het Friese DNA en het traditionele ambacht doorheen stroomt. Duurzaamheid is hierbij een belangrijke factor en wordt op elk vlak doorgevoerd: in de focus op circulair ondernemen, het bieden van kansen aan werknemers, maatschappelijke betrokkenheid en het verantwoord bezig zijn met duurzame materialen en het proces. 

Feico jr. Westra van Artisew

Vierentwintig jaar geleden werd Feico via een vriend gewezen op het vak van meubelmaker. Dit bleek een succesvolle match, waarbij Feico gedreven wordt door het maken van steeds mooiere, meer functionele producten tegen de beste prijs. Nu maakt Feico tafels en kasten op maat vanuit een spiksplinternieuw pand waarin de Artisew fabriek en showroom gevestigd is. Het bijdragen aan een duurzame samenleving is voor Artisew een speerpunt in de organisatie. “Het duurzame aspect zit hem niet alleen in duurzame grondstoffen maar ligt ook bij onze werknemers, die wij ongeacht een beperking kansen geven, en in onze materialen die op de best mogelijke wijze bewerken tot een puur en duurzaam product.”

 

“In de grote vraag naar oud hout vormt de samenwerking met Hout met Historie een mooie aansluiting. Neem bijvoorbeeld de wagonplanken die zij aanbieden en die zo een tweede leven krijgen.. Dat voegt echt een extra dimensie toe. De mannen versterken elkaar en zijn erg behulpzaam. Hout met Historie is daarnaast voor ons een prachtige toegevoegde waarde omdat wij ook staan voor duurzaam werken.” 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij Artiest terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onlangs afgeronde projecten