De Kebof

HMH-officeel-makers

De Kebof

informatie

Bedrijf:De Kebof
Plaats:Gees
Specialisatie:Tafels, Kasten, TV Meubels, Badkamermeubels, Accessoires
Levertijd:Per product afhankelijk

Specialisatie

HMH-officeel-makers

stoel

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

kast

HMH-officeel-makers

badkamer

HMH-officeel-makers

keuken

HMH-officeel-makers

tv-meubel

HMH-officeel-makers

accessoires

De Kebof

In het Drentse esdorp Gees vind je een mooie boerderij in oude staat: De Kebof. Dit familiebedrijf is 26 jaar geleden begonnen met antiek en restauratie, en inmiddels uitgegroeid tot een meubelmakerij inclusief drie showrooms o.a. met antiek uit Azië, een kunstgalerie, Engelse showtuinen met tuinmeubelen en ongerestaureerd antiek. De Kebof is specialist in het (op maat) vormgeven en vervaardigen van houten meubelen, zoals tafels en kasten. Dit vormt het hart van de zaak., waarbij kwaliteit en service voorop staan. Door met verschillende houtsoorten te werken, is De Kebof in staat voor elke prijsklasse maatwerkmeubels naar geheel eigen smaak te maken.

Harm Hofman | De Kebof

“Het begon als hobby, zo was ik van jongs af aan bezig met hout. Na een tijd actief te zijn geweest binnen de wereld van antiek, kwam er vanuit de mensen om mij heen steeds meer vraag naar het maken van meubelen. Als er nu iemand komt met het verzoek om bijvoorbeeld een kast te laten maken, bespreek ik zo goed mogelijk alle wensen en eisen. We leggen samen de ideeën en benodigde maten op tafel, en door gerichte vragen te stellen – en vooral te luisteren – maken we ter plekke een ontwerp. In overleg kunnen we verschillende details ontwerpen; denk bijvoorbeeld aan specifieke grepen en lades. Vervolgens werken ervaren meubelmakers in onze eigen werkplaats het maatwerkmeubel uit.

We vertalen voor iedereen speciale wensen naar een geheel eigen design. Wij werken dan ook niet met standaard maten en materialen. Zo kun je bij ons terecht voor producten van uiteenlopend massief en/of oud hout, zoals eiken, noten en teak. Behalve maatwerk kun je bij De Kebof ook nog steeds terecht voor mooie bestaande objecten, nieuw óf antiek. Antiek blijft namelijk een specifieke passie, hopelijk weten we anderen daar ook mee te inspireren.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Door het formulier hieronder in te vullen komen jouw gegevens bij De Kebof terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
   Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Onlangs afgeronde projecten

  Klanten beoordelen Hout met historie met een

  4.9/5 447 beoordelingen

  Onze klanten geven ons een

  4.9/5

  447 beoordelingen