Tolhuijs Design

HMH-officeel-makers

Tolhuijs Design

Tolhuijs Design informatie

Bedrijf:Tolhuijs Design
Plaats:Amsterdam
Specialisatie:Tafels, Accessoires,
Levertijd:1 tot 6 weken

Specialisatie

HMH-officeel-makers

tafel

HMH-officeel-makers

accessoires

Tolhuijs Design

Bastiaan Tolhuijs is een van de makers en tevens eigenaar van Tolhuijs Design: een duurzaam designbureau gespecialiseerd in het upcyclen van afval- en restmaterialen tot Dutch Design. Net als het hout van Hout met Historie vertellen de producten van Bastiaan een verhaal. De duurzame afval- en restmaterialen worden vol passie vermaakt tot producten waarbij kwaliteit, esthetiek en een sociaal maatschappelijke productie een hoofdrol spelen.

Over Bastiaan Tolhuijs

Als klein kind was Bastiaan al een groot deel van de tijd op zoek naar verloren schatten en die fascinatie is er nog steeds. Hij bewijst met zijn producten dat het einde van een levenscyclus van een materiaal vaak niet het einde hoeft te zijn. “Ik werk vooral afval- of restmateriaal, zoals metaal, plastic en natuurlijk hout!” Bastiaan toont aan dat afval niet lelijk hoeft te zijn en dat er prachtige dingen van genaakt kunnen worden, die de gebruiker op verschillende manieren in een interieur kan toevoegen. “Oud hout komt veel voor als pallets of bijvoorbeeld wagondelen, materiaal wat Hout met Historie levert. Met het bewerken van dit hout kun je goed laten zien dat afval ook heel mooi kan zijn.”

 

“Het is altijd moeilijk om aan hout te komen, maar Hout met Historie weet dit altijd te leveren. Ik neem daar vooral wagondelen af, materiaal wat steeds schaarser wordt. Wietze en Jurjen zijn sympathieke gasten die staan voor een kwalitatief eindproduct, een goede prijs en een goede service naar de (ver)koper. Ze zijn nooit te beroerd om bepaalde planken om te ruilen voor een andere of betere plank. En het makers netwerk is een super idee! Makers worden geholpen bij het vinden van een afzet voor hun producten en consumenten worden direct verwezen naar hun eigen klant. Erg leuk om hier op deze manier aan mee te werken.”

Neem vrijblijvend contact op

Door het formulier hieronder in te vullen, komen jouw gegevens bij Tolhuijs Design terecht. Deze zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
   Je kunt maximaal 4 foto's uploaden, van elk maximaal 1MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Onlangs afgeronde projecten

  Klanten beoordelen Hout met historie met een

  4.9/5 447 beoordelingen

  Onze klanten geven ons een

  4.9/5

  447 beoordelingen