Keukens

Keukens van oud hout

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Heb je daarbij al gedacht aan een keuken van oud hout? Een keuken van gebruikt hout geeft namelijk karakter aan jouw woning. De oude planken die onze gecertificeerde meubelmakers gebruiken voor de keukens komen uit heel Europa.

 

Onze meubelmakers kunnen de volgende aspecten van jouw nieuwe keuken maken van oud hout:

  • Keukenkasten
  • Keukenachterwand
  • Keukenblad
  • Complete keuken
Inspiratie

Herkomst van ons oude hout

De keukens van gebruikt hout worden gemaakt van hout dat al een leven achter de rug heeft. Wij zoeken heel Europa af naar gebruikt hout en leveren dit aan onze makers. Zo verwerken wij bijvoorbeeld meerpalen uit de Rotterdamse haven, Barnwood uit Oost-Kroatië en oude wagonplanken uit een Poolse goederentrein. Het oude hout dat wij vinden tijdens onze reizen verwerken wij weer tot halffabrikaten voor onze meubelmakers. Zij maken hier vervolgens de mooiste authentieke meubels van.

Interieur inspiratie; Keuken van oud hout

Hieronder kun je inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken van oud hout. Een keuken van bijvoorbeeld oude wagonplanken geeft een woning karakter; je kunt zien en voelen dat er geleefd wordt. Elke plank heeft zijn eigen verhaal. Op onderstaande afbeeldingen zie je een greep uit de keukens van oud hout die onze gecertificeerde meubelmakers gemaakt hebben. Wil je een keuken van barnwood of liever één van oude spoorbielzen? Laat je inspireren en ga in gesprek met een meubelmaker bij jou in de buurt. Kom je via ons in contact met een aangesloten maker, dan heb je altijd de garantie dat het gebruikte hout authentiek is. Ons hout wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Voor meer interieur inspiratie kun je ons ook volgen op Pinterest en/of Instagram.

Naast keukens van gebruikt hout kun je bijvoorbeeld ook kasten, deuren of tafels van oud hout laten maken.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen