TV-meubels

TV-meubel van oud hout

Een tv-meubel van oud hout geeft karakter aan jouw woning. Het oude hout dat onze meubelmakers gebruiken voor tv-meubels komt uit heel Europa en is vaak gebruikt als wandbekleding of vloer. Zo hebben wij diverse soorten oud hout dat geschikt is voor tv-meubels, onder andere:

  • Barnwood
  • Wagonplanken
  • Eiken spoorbielzen
Inspiratie

Herkomst van het hout

Wij zoeken heel Europa af naar oud hout en komen door ons netwerk bij de mooiste partijen terecht. De houtsoorten die geschikt zijn voor de tv-meubels halen wij onder andere uit Oostenrijk, Polen en Kroatië. Het oude hout heeft al een heel leven achter de rug. Zo heeft het oude barnwood jarenlang als wandbekleding van oude boerderijen gediend. De wagonplanken hebben vele duizenden kilometers afgelegd voordat ze door ons naar Nederland geïmporteerd worden. Wij verwerken het hout vervolgens tot halffabrikaten zodat het door jou of onze meubelmakers gebruikt kan worden.

Interieur inspiratie; tv-meubel van oud hout

Hierboven zie je een greep uit de tv-meubels die onze meubelmakers kunnen maken. Laat je inspireren voor jouw nieuwe tv-meubel van gebruikt hout. Heb jij zelf een idee voor een tv-meubel? Kom dan in contact met een meubelmaker bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. Koop jij een tv-meubel van oud hout bij één van onze meubelmakers, dan heb je altijd de garantie dat deze gemaakt is van gebruikt hout.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen uit de Rotterdamse Haven. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 447 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

447 beoordelingen