Badkamermeubels

Badkamermeubel van oud hout

Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Dan ben je bij Hout met Historie aan het juiste adres. Onze gecertificeerde meubelmakers maken badkamermeubels van oud hout. Een badkamermeubel van gebruikt hout geeft een romantische sfeer aan jouw badkamer. Ons hout halen wij uit heel Europa en verwerken wij tot halffabrikaten. Onze meubelmakers maken hier de mooiste producten van, waaronder badkamermeubels. De planken die gebruikt worden voor badkamermeubels zijn onder andere gemaakt van:

  • Barnwood
  • Wagonplanken
  • Bielzen
  • Oude vloerdelen
  • Oude wandpanelen
Inspiratie

Herkomst van ons oude hout

De badkamermeubels van oud hout worden gemaakt van allerlei soorten hout uit heel Europa. Zo halen wij bijvoorbeeld barnwood uit Kroatie, oude wagonplanken uit Oostenrijk en oude bielzen uit Tsjechie. Daarnaast zoeken we het soms ook dichter bij huis, en halen we bijvoorbeeld meerpalen uit de Rotterdamse haven. Al ons hout heeft al een leven achter de rug. Wij geven dit hout een tweede leven door het te verwerken tot werkbare planken zodat onze meubelmakers hier de mooiste authentieke meubels van kunnen maken.

Interieur inspiratie; Badkamermeubel van gebruikt hout

Inspiratie voor een nieuw badkamermeubel nodig? Bekijk hierboven alle badkamermeubels van gebruikt hout die onze meubelmakers hebben gemaakt voor hun klanten. Onze makers gaan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen. De door ons geselecteerde meubelmakers zitten door heel Nederland, zo is er altijd een maker in jouw regio. Laat jij jouw nieuwe badkamermeubel van oud hout maken door één van onze makers, dan garanderen wij dat het meubel gemaakt is van authentiek hout met een verhaal. Wij leveren ons oude hout altijd met een echtheidscertificaat. Voor meer interieur inspiratie kun je ons ook volgen op Pinterest en/of Instagram.

 

Naast badkamermeubels van gebruikt hout kun je bijvoorbeeld ook tafels, kasten, deuren of accessoires van oud hout laten maken.

100% hergebruikt
hout met karakter

Elk volume uit voorraad
leverbaar

Top expertise van
onze makers

KOM IN CONTACT MET
DE BESTE MEUBELMAKERS

Inspirerende makers met de liefde voor
hergebruik van oud hout.

Kom in contact

Ons oude hout

Wij zijn houtjutters. Wij zoeken heel Europa af naar oud hout. Zo komen we terecht bij verlaten schuren in de Oostenrijkse bergen, oude goederenwagons in Polen en afgeschreven meerpalen in allerlei Europese havens. Dit hout halen wij naar Nederland en verwerken wij tot bruikbare planken voor onze meubelmakers, particulieren en zakelijke afnemers. Meubels van oud hout geven uw huis karakter. Bekijk hier snel al onze houtsoorten én hun verhaal.

Social media

Klanten beoordelen Hout met historie met een

4.9/5 363 beoordelingen

Onze klanten geven ons een

4.9/5

363 beoordelingen